— Иногда мне кажется, что ты ненормальный. — Иногда? — Да, иногда. В остальное время у меня нет в этом никаких сомнений.
Никогда еще не получала столько удовольствия от Отправленой открытки. На посткроссинге, мне выпал некий чувак из Нидерландов. Так вот, открытка быстренько дошла за 5 дней! еще и в ответ мне написали в личку очень много комплиментов по поводу самой открытки, написали какие места обязательно нужно посетить , если я буду у них в стране, а еще написали чудесный распрекрасный рецепт настоящих местных вафель "Stroopwaffels" , Я один раз покупала импортные у нас. Вкус у них невообразимый.
картинка из интернета)

Делюсь рецептом непереведенным с английскокго(!):
Stroopwaffels Recipe
Ingredients:
500 g all-purpose flour,
100 g white sugar,
225 g butter,
2 eggs,
7 g active dry yeast,
120 ml warm water,
330 g packed brown sugar,
225 g butter, 2 g ground cinnamon,
90 ml dark corn syrup. (и вот где я такое возьму ?
)
Directions:
Dissolve the yeast in the warm water. Cut 1 cup of the butter into the flour. Mix in the sugar, eggs and yeast mixture. Mix well and set aside to rise for 30 to 60 minutes. Roll dough into balls and bake in a pizelle iron. To Make Filling: In a saucepan boil the brown sugar, 1 cup of the butter, cinnamon and dark corn syrup until it reaches the soft ball stage (234-240 degrees F 112 -115 degrees C). Split waffles in half and spread cut sides with the warm filling. Then put the halves back together.
картинка из интернета)

Делюсь рецептом непереведенным с английскокго(!):
Stroopwaffels Recipe
Ingredients:
500 g all-purpose flour,
100 g white sugar,
225 g butter,
2 eggs,
7 g active dry yeast,
120 ml warm water,
330 g packed brown sugar,
225 g butter, 2 g ground cinnamon,
90 ml dark corn syrup. (и вот где я такое возьму ?

Directions:
Dissolve the yeast in the warm water. Cut 1 cup of the butter into the flour. Mix in the sugar, eggs and yeast mixture. Mix well and set aside to rise for 30 to 60 minutes. Roll dough into balls and bake in a pizelle iron. To Make Filling: In a saucepan boil the brown sugar, 1 cup of the butter, cinnamon and dark corn syrup until it reaches the soft ball stage (234-240 degrees F 112 -115 degrees C). Split waffles in half and spread cut sides with the warm filling. Then put the halves back together.